Skip to main content

Ben jij er een van Peter Zebra?

Je wilt groeien en HR is jouw vak. Groei en HR zijn precies de zaken waar het om draait bij Peter Zebra. Sterker nog: wij zijn er uitsluitend voor ambitieuze HR Professionals met liefde voor het vak en die weten dat er meer in zit.

Waarom Peter Zebra?

Wij lopen voorop

Binnen een inspirerende werkomgeving bieden wij toegepaste HR-educatie, persoonlijke ontwikkeling en coaching op maat. Wij hebben de beste gedragstrainers in huis. Hierdoor kunnen wij investeren in jouw persoonlijke groei, waardoor je sterk staat en meer impact kunt maken.

Samen verder komen

Wij brengen HR verder en maken impact bij onze opdrachtgevers. Soms samen met een collega-Zebra, soms met een Peter Zebra-collega op de achtergrond. Maar altijd dichtbij. En natuurlijk selecteren wij samen de projecten die het beste passen bij jouw ontwikkeling en ambities.

Thuis zijn

Wij doen er alles aan om je je thuis te laten voelen bij Peter Zebra. Daarom ontmoet je jouw collega’s regelmatig, zowel inhoudelijk als sociaal.

Verbonden met elkaar

Een vaste arbeidsovereenkomst hoort er natuurlijk bij als je met elkaar aan de leukste HR-club van Nederland werkt. Want samen groeien is het allerleukst!

Wie ben jij?

Jij bent ervan overtuigd dat krachtig HR-beleid de sleutel is tot vooruitgang. Jij weet dat mensen het verschil maken binnen een organisatie en dat iedereen op die manier wint. Jij zorgt voor blijvende HR-impact bij onze opdrachtgevers en dit geeft jou weer een goed gevoel. Je werkt continu aan je eigen talenten en dat is wat ons onderscheidt.

Ben jij HR Business Partner, HR Adviseur, HR Consultant of HR Manager? En vind je het leuk om onze opdrachtgevers te helpen bij hun groei- of verandervraagstukken of ze tijdelijke ondersteuning te bieden op het gebied van HR? Laten we snel praten!

Contact opnemen

Deskundigheidsprogramma

De filosofie van Peter Zebra is gestoeld op de gedachte dat het de primaire taak van HR is om er voor te zorgen dat organisaties succesvol kunnen opereren in hun markt. Daarom heeft Peter Zebra een uniek trainingsprogramma waardoor alle collega’s zich zowel persoonlijk als professioneel kunnen blijven ontwikkelen, altijd voorop lopen en echt impact kunnen maken met HR.

Om daar invulling aan te kunnen geven werken wij vanuit Peter Zebra vanuit onze 3 kernwaarden:

Passie voor HR: Wij zijn actueel met onze kennis, wij helpen en inspireren elkaar, we zijn nieuwsgierig en staan open voor nieuwe ideeën, wij geven gevraagd en ongevraagd advies

Impact maken: Wij willen versnelling aanbrengen, verdieping leveren, voorbeeldgedrag vertonen en de organisaties waar wij geweest zijn beter achterlaten

Plezier hebben: Wij stralen enthousiasme en werkzin uit, wij hebben een positieve en optimistische basishouding, wij dragen bij aan een energieke sfeer en een positief beeld over HR

Als HR Consultant van Peter Zebra maak jij samen met je collega’s op een positieve manier het verschil. Zebra’s zijn daarom makkelijk te herkennen voor anderen. Om dat kracht bij te zetten maakt iedere collega deel uit van het Deskundigheidsprogramma. Onze eigen trainers en coaches helpen onze collega’s continu middels coachingssessies, intervisies en onze eigen trainingen.

Samen voorop, thuis bij Peter Zebra