Skip to main content

HR Adviseur

Wil je groeien en is HR jouw passie? Heb je een absolute drive om jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als inhoudelijk? Groei en HR zijn precies de zaken waar het om draait bij Peter Zebra. Je werkt continu aan je eigen talenten en dat is wat ons onderscheidt. Je vindt het leuk om bij verschillende opdrachtgevers zowel vanuit je eigen huis als op locatie bij de opdrachtgever je vak uit te oefenen.

Jouw werk bij Peter Zebra

Als HR Adviseur bij Peter Zebra zit je op de juiste plek om je te ontwikkelen in het HR vak. Je komt bij veel verschillende organisaties terecht en je werkzaamheden en focusgebieden zullen dus per opdrachtgever verschillen. Je krijgt een persoonlijke competentie coach en een Principal HR Consultant van Peter Zebra die er altijd voor je zijn als het gaat om inhoudelijke begeleiding en ontwikkeling.

Bij je werkzaamheden voor de opdrachtgevers van Peter Zebra kun je denken aan het begeleiden van ziekteverzuimprocessen, het uitvoeren van HR-gerelateerde projecten en het coördineren en uitvoeren van in-, uit- en doorstroomprocessen bij onze opdrachtgevers. Een breed scala aan werkzaamheden dus!

Wie ben jij?

Het werken als HR Adviseur bij Peter Zebra biedt je veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, maar vraagt ook flexibiliteit en het vermogen om je snel aan te kunnen aanpassen aan de omstandigheden bij onze opdrachtgevers. Je staat stevig in je schoenen en bent een doorzetter.

 • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo/wo niveau
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als HR Adviseur en bent toe aan meer verdieping en ontwikkeling
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift op professioneel niveau

Over Peter Zebra

Wij weten dat HR de sleutel is tot vooruitgang en de toegang naar succes voor organisaties. Wij inspireren en ontwikkelen daarom de HR Professionals van vandaag en morgen én helpen onze opdrachtgevers hun zakelijke doelstellingen te realiseren. Bij ons werken uitsluitend ambitieuze HR Professionals met liefde voor het vak en die weten dat er meer in zit.

Waarom Peter Zebra?

Wij vinden Peter Zebra zelf natuurlijk het leukste bedrijf om te werken als HR je passie is. HR staat bij ons centraal; persoonlijke en professionele ontwikkeling en samen groeien met leuke collega’s zijn voor ons dan ook enorm belangrijk. Daarom bieden wij jou:

 • De beste gedrag- en competentietrainingen
 • Persoonlijke coaching
 • De kans om te werken met- en te leren van de beste HR Professionals
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Een bedrijf waar jouw vakgebied centraal staat
 • De leukste HR-club van Nederland
 • Een plek waar je echt iets kunt betekenen op de mooiste projecten bij onze opdrachtgevers

Arbeidsvoorwaarden

Bij Peter Zebra staat jouw persoonlijke ontwikkeling nadrukkelijk centraal want samen groeien is het allerleukst! Een vaste arbeidsovereenkomst met een mooi salaris horen er natuurlijk bij als je met elkaar aan de beste HR-club van Nederland werkt.

Concreet:

 • Salaris tussen € 4.000 en € 5.500 bruto per maand o.b.v. 40 uur;
 • Deelnemen aan het Peter Zebra Deskundigheidsprogramma t.w.v. € 10.000,- per jaar;
 • Mogelijkheid tot parttime werken (32 of 36 uur);
 • Mogelijkheid tot hybride werken (in overleg met je opdrachtgever).

Kennismaking

Wil jij onze opdrachtgevers de kracht van HR laten zien? Wil je ook bij de meest impactvolle HR-club van Nederland horen? Hoe gaat dat in z’n werk?

 1. Eerste contact – Maak je belangstelling kenbaar, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op om de eerste zaken met elkaar af te stemmen.
 2. Eerste kennismaking – Dat kan zowel via een online interview als in een persoonlijke kennismaking bij ons op het Peter Zebra-kantoor.
 3. Tweede gesprek – In het tweede gesprek stemmen wij de voorwaarden met elkaar af en kijken we naar jouw ontwikkelingsmogelijkheden binnen Peter Zebra, zodat we beiden een duidelijk beeld hebben.
 4. Arbeidsovereenkomst – Hebben we elkaar gevonden en zijn we beiden enthousiast? Dan kunnen we proosten op een mooie toekomst met elkaar!

Kennismaken?

Reageer via onderstaand formulier of bel 020-2157582 voor meer informatie.

  doc,docx,pdf


  Ik ga akkoord met het Privacy Statement  Samen voorop, thuis bij Peter Zebra