Skip to main content

Ben jij er een van Peter Zebra?

Je wilt groeien en HR is jouw vak. Groei en HR zijn precies de zaken waar het om draait bij Peter Zebra. Sterker nog: wij zijn er uitsluitend voor ambitieuze HR Professionals met liefde voor het vak en die weten dat er meer in zit.

Waarom Peter Zebra?

Wij lopen voorop

Binnen een inspirerende werkomgeving bieden wij toegepaste HR-educatie, persoonlijke ontwikkeling en coaching op maat. Wij hebben de beste gedragstrainers in huis. Hierdoor kunnen wij investeren in jouw persoonlijke groei, waardoor je sterk staat en meer impact kunt maken.

Samen verder komen

Wij brengen HR verder en maken impact bij onze opdrachtgevers. Soms samen met een collega-Zebra, soms met een Peter Zebra-collega op de achtergrond. Maar altijd dichtbij. En natuurlijk selecteren wij samen de projecten die het beste passen bij jouw ontwikkeling en ambities.

Thuis zijn

Wij doen er alles aan om je je thuis te laten voelen bij Peter Zebra. Daarom ontmoet je jouw collega’s regelmatig, zowel inhoudelijk als sociaal.

Verbonden met elkaar

Een vaste arbeidsovereenkomst hoort er natuurlijk bij als je met elkaar aan de leukste HR-club van Nederland werkt. Want samen groeien is het allerleukst!

Wie ben jij?

Jij bent ervan overtuigd dat krachtig HR-beleid de sleutel is tot vooruitgang. Jij weet dat mensen het verschil maken binnen een organisatie en dat iedereen op die manier wint. Jij zorgt voor blijvende HR-impact bij onze opdrachtgevers en dit geeft jou weer een goed gevoel. Je werkt continu aan je eigen talenten en dat is wat ons onderscheidt.

Ben jij HR Business Partner, HR Adviseur, HR Consultant of HR Manager? Of heb je ambitie in deze richting? En vind je het leuk om onze opdrachtgevers te helpen bij hun groei- of verandervraagstukken of ze tijdelijke ondersteuning te bieden op het gebied van HR? Laten we snel praten!

Contact opnemen

VIP Programma

Peter Zebra heeft een uniek VIP Programma waardoor alle Peter Zebra collega’s zich kunnen blijven ontwikkelen en daardoor altijd vooroplopen. VIP staat voor Vakmanschap, Impact maken en gezamenlijke Passie voor HR. Wij durven wel te zeggen dat wij de beste trainers en coaches in huis hebben om dit ook echt waar te maken!

Waar moet je onder andere aan denken bij het VIP Programma?

Vakmanschap: Vakinhoudelijke trainingen, seminars met interessante en actuele sprekers, koppeling aan een schaduw-Zebra die jouw sparringpartner wordt.

Impact: Assessment, drijfverentest, persoonlijke coaching op effectief gedrag, tweedaagse Zomer- en Winteracademy.

Passie: Delen van kennis tijdens onze 'Meet & Inspires' én de leukste sociale events met je collega’s.

Samen voorop, thuis bij Peter Zebra