Skip to main content

Onze HR dienstverlening

Interim oplossingen
Wij zijn een specialistische HR dienstverlener en richten ons op de projectmatige inzet van HR Professionals en het leveren van tijdelijke capaciteit aan HR afdelingen, bijvoorbeeld door de inzet van onze HR Business Partners, HR Adviseurs en HR Projectleiders.

Werving & Selectie
Met onze Werving & Selectie dienstverlening ondersteunen wij onze opdrachtgevers met het invullen van vaste posities op HR.

Peter Zebra voor impact

Sta je als werkgever voor groei- en verandervraagstukken, ben je op zoek naar tijdelijke HR-capaciteit of zoek je een nieuwe collega? Zie je de toegevoegde waarde die HR kan hebben op het succes van je gehele organisatie?

Dan hebben wij iets gemeen met elkaar. Want wij zijn niet zomaar HR Professionals, maar HR Professionals die gericht zijn op blijvende impact op het zakelijk succes van onze opdrachtgevers. Dat is waar wij het verschil maken. Door ons ervaren HR team en ons uitgebreide netwerk zijn wij de uitgelezen partner voor interim HR oplossingen en voor het zoeken en vinden van geschikte kandidaten voor vaste HR posities.

HR is serious business

Business first

Wij zijn gericht op het vraagstuk en gecommitteerd aan het resultaat en het succes van jouw organisatie.

Zebra’s zijn T-shaped professionals

Wij zijn hoog- en goed opgeleide doeners waardoor je zeker bent van de beste specialist. Door permanente coaching op gedrag zijn onze Zebra’s in staat om gewenst gedrag te stimuleren in jouw organisatie.

Peter Zebra Netwerk

Als onze partner ben je onderdeel van het netwerk van HR Professionals en bieden we je meer dan alleen de kennis van de ingehuurde specialist.

Kwaliteit

Door onze marktkennis, netwerk en track record heb je geen zorgen over de geleverde kwaliteit.

Samen voorop in HR