Skip to main content

Samen voorop in HR

Wij combineren aanstekelijk werkgeverschap met een excellente dienstverlening richting onze opdrachtgevers. Hiermee staat Peter Zebra voor hét specialistenteam van HR Professionals in Nederland.

Maikel Pals
Co-Founder

Maikel Pals

Astrid Veeze
Partner

Astrid Veeze

Richard Dijkman
Co-Founder

Richard Dijkman

Over ons

Richard Dijkman en Maikel Pals zijn de oprichters van Peter Zebra en hebben altijd een passie voor HR en arbeidsbemiddeling gehad. Met hun ervaring in het aansturen van grote organisaties hebben zij meer en meer het belang ervaren van een sterk HR-team binnen organisaties. Met Peter Zebra zijn deze twee passies bij elkaar gekomen; samen met de beste HR Professionals opdrachtgevers helpen om de impact van HR te vergroten.

Astrid Veeze is Partner en Consultant bij Peter Zebra. Zij heeft uitgebreide ervaring als consultant en kent het HR vakgebied goed.

Samen adviseren en begeleiden zij zowel opdrachtgevers als HR Consultants zodat Peter Zebra altijd impactvolle verbindingen maakt tussen opdrachtgevers en HR Consultants.

Peter Zebra?

In de tijd dat de rol van Human Resources in organisaties nog veel meer een uitvoerende rol was, heette deze functie 'Personeelszaken', ook wel afgekort als 'PZ'. Met een knipoog naar vroeger tijden hebben we dit als basis voor onze naam genomen. Want spel je in het Engels de letters P en Z aan de telefoon, dan zeg je: 'Peter Zebra'!

Neem contact op