Skip to main content

Recruiter

Wil je groeien binnen het Recruitment vak? Heb je een absolute drive om jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als inhoudelijk? Dat is waarom het draait bij Peter Zebra. Je werkt continu aan je eigen talenten, en dat is wat ons onderscheidt. En je vindt het leuk om bij verschillende opdrachtgevers zowel vanuit je eigen huis als op locatie bij de opdrachtgever je vak uit te oefenen.

Jouw werk bij Peter Zebra

Als Recruiter kom je in vaste dienst bij Peter Zebra en ga je aan de slag bij een heel divers pallet aan opdrachtgevers om jouw vak uit te oefenen. Van recruitment marketing tot boolean search, het schrijven van onderscheidende teksten tot het opstellen van een wervingsplan dat aansluit bij de strategische personeelsplanning van de opdrachtgever.

Je komt werkelijk alles tegen op zowel inhoud als werkomgeving. Je komt bij veel verschillende organisaties terecht en je werkzaamheden en focusgebieden zullen dus per opdrachtgever verschillen. Je krijgt een persoonlijke competentie coach en een Principal Consultant van Peter Zebra die er altijd voor je zijn als het gaat om inhoudelijke begeleiding en ontwikkeling.

Wie ben jij?

Het werken als Recruiter bij Peter Zebra biedt je veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, maar vraagt ook flexibiliteit en het vermogen om je snel aan te kunnen aanpassen aan de omstandigheden bij onze opdrachtgevers. Je staat stevig in je schoenen en bent een doorzetter.

 • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo/wo niveau
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als recruiter en bent toe aan meer verdieping en ontwikkeling
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift op professioneel niveau

Over Peter Zebra

Wij weten dat HR de sleutel is tot vooruitgang en de toegang naar succes voor organisaties. Wij inspireren en ontwikkelen daarom de HR Professionals van vandaag en morgen én helpen onze opdrachtgevers hun zakelijke doelstellingen te realiseren. Bij ons werken uitsluitend ambitieuze HR Professionals met liefde voor het vak en die weten dat er meer in zit.

Waarom Peter Zebra?

Wij vinden Peter Zebra zelf natuurlijk het leukste bedrijf om te werken als HR je passie is. HR staat bij ons centraal; persoonlijke en professionele ontwikkeling en samen groeien met leuke collega’s zijn voor ons dan ook enorm belangrijk. Daarom bieden wij jou:

 • De beste gedrag- en competentietrainingen
 • Persoonlijke coaching
 • De kans om te werken met- en te leren van de beste HR Professionals
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Een bedrijf waar jouw vakgebied centraal staat
 • De leukste HR-club van Nederland
 • Een plek waar je echt iets kunt betekenen op de mooiste projecten bij onze opdrachtgevers

Arbeidsvoorwaarden

Bij Peter Zebra staat jouw persoonlijke ontwikkeling nadrukkelijk centraal want samen groeien is het allerleukst! Een vaste arbeidsovereenkomst met een mooi salaris horen er natuurlijk bij als je met elkaar aan de beste HR-club van Nederland werkt. Vanzelfsprekend combineren wij dat met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Kennismaking

Wil jij onze opdrachtgevers de kracht van HR laten zien? Wil je ook bij de meest impactvolle HR-club van Nederland horen? Hoe gaat dat in z’n werk?

 1. Eerste contact – Maak je belangstelling kenbaar, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op om de eerste zaken met elkaar af te stemmen.
 2. Eerste kennismaking – Dat kan zowel via een online interview als in een persoonlijke kennismaking bij ons op het Peter Zebra-kantoor.
 3. Tweede gesprek – In het tweede gesprek stemmen wij de voorwaarden met elkaar af en kijken we naar jouw ontwikkelingsmogelijkheden binnen Peter Zebra, zodat we beiden een duidelijk beeld hebben.
 4. Arbeidsovereenkomst – Hebben we elkaar gevonden en zijn we beiden enthousiast? Dan kunnen we proosten op een mooie toekomst met elkaar!

Kennismaken?

Reageer via onderstaand formulier of bel 020-2157582 voor meer informatie.

  doc,docx,pdf


  Ik ga akkoord met het Privacy Statement  Samen voorop, thuis bij Peter Zebra