Skip to main content

Onze HR dienstverlening

Wij zijn een specialistische HR dienstverlener en richten ons op de projectmatige inzet van HR Professionals en het leveren van tijdelijke capaciteit aan HR afdelingen, bijvoorbeeld door de inzet van onze HR Business Partners, HR Adviseurs en HR Projectleiders.

Peter Zebra voor impact

Sta je als werkgever voor groei- en verandervraagstukken of ben je op zoek naar tijdelijke HR-capaciteit? Zie je de toegevoegde waarde die HR kan hebben op het succes van je gehele organisatie?

Dan hebben wij iets gemeen met elkaar. Want een Zebra is niet zomaar een professional, maar een HR Professional die gericht is op blijvende impact op het zakelijk succes van onze opdrachtgevers. Dat is waar wij het verschil maken.

HR is serious business

Business first

Wij zijn gericht op het vraagstuk en gecommitteerd aan het resultaat en het succes van jouw organisatie.

Zebra’s zijn T-shaped professionals

Wij zijn hoog- en goed opgeleide doeners waardoor je zeker bent van de beste specialist. Door permanente coaching op gedrag zijn onze Zebra’s in staat om gewenst gedrag te stimuleren in jouw organisatie.

Peter Zebra Netwerk

Als onze partner ben je onderdeel van het netwerk van HR Professionals en bieden we je meer dan alleen de kennis van de ingehuurde specialist.

Tevredenheidsgarantie

Door onze marktkennis, netwerk en track record heb je geen zorgen over de geleverde kwaliteit.

Samen voorop in HR